Hvilken Type Person tilhører i Reverse Funnel System

Reverse Funnel System (RFS) blev designet af ekspert Internet marketingfolk for Internet marketingfolk. Hvis du ønsker mulighed for at gøre din internet markedsføring placere en fuld tid job og er motiveret nok til at sætte i arbejdet med at gøre det, så er RFS for dig.

RFS, en automatiseret salgsproces, der hjælper med at lukke folk for dig i din virksomhed, så du behøver, er designet til mennesker i kærlighed med internet markedsføring aspekt af MLM eller direkte salg industrien. Hvis du kan lide at lave videoer, oversvømmelse fora med dine kontroversielle marketing ideer, udvikle personligheder at tiltrække forskellige nicher i arenaen networking Fællesskabet men måske ikke så godt kolde kaldende mennesker, house jagt og familie bashing, så RFS er For dig.

Indrømmet, du vil stadig nødt til at tale i telefon, vil dette være reduceret halvtreds fold. Din e-mail-meddelelse vil sandsynligvis stige som du presse på for yderligere automatisering og større web-baseret absorption af arbejdsbyrden. Folk, der ønsker at gøre en masse penge, men gør det på en utraditionel måde er perfekt kandidater til at drage fordel af RFS.

RFS sætter penge i borgernes lommer. Du skubbe trafikken i RFS. Hvis du tror du er motiveret nok til at lukke tre salg tilbragte en uge systemet ville formentlig have lukket tre til fire for dig så godt og uden alt for meget men lidt kvalitetstid drive trafik du kan være at gøre otte til ti tusind dollars om ugen.

RFS kombinerer professionelle copywriting med en udformet betalt undersøgelsen designet til at gøre dig penge og hjælpe dig håndværk en vindende hold. Typen person, der kan tage de mest fordel af Reverse Funnel System er en teamleder. Med en kompensationsplan der vil betale dig tusinde dollar provision ud din ned linje salget, hvis du ikke sørge for dit team kopierer har udarbejdet gennem uddannelsesseminarer, leverer indhold og muligheder, eller ved at bringe dem ind i et hold, der har disse tilbud, vil du miste titusinder af dollars om måneden.

Så tænke på dine behov og ønsker som du overveje din næste business træk. Kig på dine styrker og svagheder at afgøre, om du er klar til RFS. Nogle mennesker sælge biler mens andre sælger mobiltelefoner. Begge mener, at deres position virker bedst for dem og det formentlig ikke, men bilforhandler vil altid have potentiale til at gøre mere end den celle telefon sælger med de meget højere provision.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation