Male din vej frem!

«Maleri er bare en fritidsaktivitet, så det er spild af tid! Det er hvad de fleste mennesker har tendens til at tænke. Men er det virkelig?

Da jeg begyndte at blande sig med vand farver, jeg var kun fem eller deromkring, men jeg kan stadig huske glæden ved at opdage nye nuancer og måder at lysne min almindeligt hvidt papir. Det var en magisk touch lys, rive mig ind i en ny verden af forundring og glæde. Mine forældre købte mig nogle farver og en lille børste håb om at holde mig travlt indendørs i et stykke tid og fortræd! Men denne enhed har holdt mig travle indtil nu! Jeg kan ikke forestille mig mit liv uden den. Det ville bare være så meget kedeligt!

Det er en skam, nogle mennesker ikke har prøvet at opdage endnu glæden ved tegning og maleri, eller enhver anden form for kunst. Hvis du hører til dem, der mener, at det er spild af tid, bare tænk på så mange ting er virkelig spild af tid, men ikke denne ene.

Være kreativ frigiver en del af din sjæl, du er velkommen, du føler, du kan gøre alt, fordi fantasien kan gøre alt. Du er en anden person, og hvis du har problemer med at løse, er det den bedste måde at gøre det. Lad dig være kreative, frigive din energi på kunst og du vil føle dig rolig og sikker til at gå.

Der er ikke underligt, hvorfor nogle mennesker bruger Art Therapy. De har fundet ud af fantastisk fordelene ved denne metode på folks følelser og adfærd.

Og pas på. Du behøver ikke at være en kunstner!

“Jeg kan ikke tegne en lige streg,” de fleste mennesker ville sige. Hvad så? øvelse gør mester! Det gamle ordsprog gælder så godt i denne sag. Du kan finde dit skjulte talent og blive en fremragende kunstner, eller du kan bare nyde dig selv på en kreativ måde! Men det faktisk ligegyldigt hvor god eller dårlig din skabelse kan være, det er dig selv du får vist i det, ikke din faglige evner.

Så tage det første skridt. Få et stykke papir og starte nu. Her er nogle tips til at få dig i gang.

Og glem ikke at nyde det!

————————————–

akvarel: tips

Først skal du enten et enkelt ark papir eller en akvarel blok.

Direkte før arbejdet påbegyndes, papiret er godt fugtet og fast eller holdt nede.

En enkelt befugtning er ikke nok. Det tager et stykke tid for tørt papir til at opsuge vand nok.

Mens papiret er relativt tørre før en anden befugtning, kan du lægge i et par blyant konturerne af din påtænkte billede. I spidsen bør ikke være for blød, H handler om ret.

Efter tegning, dæmpe siden igen og lad det tørre mens du komme maling klar.

Altid holde 2 krukker vand ved hånden: en for udvaskning pensler og den anden, fyldt med klart vand til pipetten eller ren pensler.

Pensler: 6 er OK.

Maling: Holde dem i en tin box. Pander er mere økonomisk, men det tager længere tid at blødgøre. Rør er enklere.

Svamp duge eller klude er nødvendige for at tørre paletter ren.

Farver:

BLÃ…-preussiske blue

GUL – okker gylden okker

RøD – Mars rød

GRøN – Viridian

ELFENBEN sort og zink hvid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation