MIPS Hjelm Teknologi: Hvad det er, og hvorfor du har brug for det

Derfor skal hjelmproducenter overholde strenge sikkerhedsstandarder. Nogle standarder er regeringen mandat, især for cykelhjelme, og nogle er bare konsensus regler, som producenterne ideelt set følger. Forskellige sportsgrene har forskellige hjelm sikkerhedsstandarder. Klistermærker på indersiden af hjelme indikerer overensstemmelse med sikkerhedsstandarder. CPSC hjelme virkelig arbejde. Når du bærer en CPSC godkendt cykelhjelm, reduceres dine chancer for at lide et cykelrelateret dødsfald eller alvorlig personskade under en katastrofal påvirkning enormt. Skal jeg virkelig have hjelm på? Vil du have en anden grund til at bære en? Mens transportsystemet kan være en af de ældste i verden, høvding kan det også lade meget tilbage at ønske på grund af sin alder og begrænsninger.

Det blev lagt ud på Facebook mandag aften, og kommentarer tyder på, at manden blev stoppet for ikke at bære hjelm, mens han cyklede. Hvert køb er stjerne-rated og har ofte kommentarer efterladt af tidligere kunder, der beskriver deres transaktion erfaring, så du kan købe med tillid hver gang. Du har set de fantastiske, olympiske cyklister læner sig frem, krøb sammen, head-down i en lun, aerodynamisk position til at barbere alle mulige sekunder fra deres tid? Foto: Når cyklister læner sig frem for at skabe en mere aerodynamisk form, sætter det automatisk hovedet i større risiko for skader i et styrt. Det eneste virkelige problem er, hvis de rammer noget og går ned.

Nogle hjelme er nu indarbejde energi-absorberende plast som D3O® der er bløde ved normal brug, men hærde straks det øjeblik du rammer dem, men de fleste stadig bruge billigere og enklere materialer som ekspanderet polystyren (EPS) eller udvidet polypropylen (EPP). Pasformssystemet justeres automatisk, så hjelmen er korrekt sikret (i teorien) fra det øjeblik lilen ‘ ripper forbinder hageremmen. Denne cyklist fik alvorlige skader i et styrt, men hans hjelm reddede hans liv: en smadret hjelm er bedre end et smadret hoved. Foto: Sådan redder en hjelm dit liv: Når du støder hovedet, spreder den hårde ydre skal (sort) sammenstødet over et bredt område. En typisk hjelm har to hoveddele: en hård ydre skal og en blød indvendig liner.

Den hårde skal er designet til at sprede kraften af et slag over et bredere område, så dit kranium er mindre tilbøjelige til at fraktur, mens den bløde liner er beregnet til at presse indad og absorbere virkningen energi, så mindre af det overføres til dit hoved. Stadig, mange ryttere tage dette spørgsmål let og undlader at sætte på hjelme, mens ridning. Når du indtaster en cykel butik forhandleren ikke kun afgifter på udgifterne til cyklen, men han inkluderer udgifter til en hjelm, knæ vagt, sko og outfit, der er nødvendige for ridning en cykel. Liners er normalt omkring 20mm (0,8 inches) tyk og lavet af to lag skum: en blød, hoppepude lag, der absorberer små udslæt og bump og et stiv lag, der permanent deformerer til at absorbere meget hårde påvirkninger.

Navigation