købe en bil? Tjek din kredit Score først

Tjekker du din kredit score og kredit rapport, før du går på indkøb for en bil? Du kan finde ud af at det er værd at bruge tid at gøre det, som nogle auto forhandlere at drage fordel af faktum at mange forbrugere ikke kender deres kredit score.

Ingen kan lide at købe en bil; hele processen er akavet og besværlige. De fleste elementer vi køber er tydeligt markeret med prisen, men med biler, prisen er ofte et mysterium. Derefter skal du prutte med en sælger og håber, at du har arbejdet ud af den bedste mulige pris. At have gjort det, skal du arrangere finansiering. Du kan ofte få en acceptabel rente, når finansieringen gennem forhandleren, men nogle forhandlere polstring deres bundlinje ved at tilbyde lån til højere priser end de ellers kunne.

Fidus fungerer som dette – du forhandle din bedste pris hos din forhandler og du accepterer at finansiere gennem dem. Du udfylder en kreditanmodning og udlevere dem til den sælger, der har lovet dig nogle rimelige vilkår. Han tager ud til at behandle ansøgningen og kontrollere din kredit rapport, mens du har en kop kaffe. Han returnerer et par minutter senere, ryster på hovedet. Han fortæller dig, at dit kredit score er kun 600 og at du ikke vil kvalificere sig til den rente, han tilbød dig. Han siger, at du bliver nødt til at betale en højere rente. Og ikke at vide noget bedre, du er enig.

Havde du gjort dit hjemmearbejde ved at kontrollere din kredit score før tiden, du ville have vidst din faktiske kredit score og du kunne har påpeget, at den sælger vurdering af din kredit score var forkert. På det tidspunkt, kunne du insistere på at modtage de mere gunstig rente eller truer med at finansiere andre steder. Dette er en fælles fidus, der virker, fordi de fleste mennesker virkelig ikke kender deres nøjagtige kredit score.

Lære dit kredit score er let. Alt du skal gøre er, besøge hjemmesider af en af de tre store kredit-bureauer – Experian, Trans Unionen eller Equifax. For et beskedent gebyr, kan du modtage en kopi af din kredit rapport med dit kredit score. Bevæbnet med denne brugbar oplysning, kan du shoppe for en bil med en smule mere ro i sindet, at vide før tid eller ej du kan kvalificere dig til den bedste finansiering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation