Audi A4: bringer i mere magt

Det er den første cabriolet forsynet med fire pladser, som Audi, bilproducent, har lavet længe efter Audi Cabriolet. Og dette er de nye 2006 Audi A4. Dette køretøj er en helt solid køretøj og en god kammerat. Audi har markedsført dette køretøj, som typen bil, du ønsker at bringe til forskellige lejligheder og steder for det er elegant, smart, og vil ikke genere dig. 2006 Audi A4 tilbydes kun med en forhjulstræk sammen med en automatisk transmission. Det er helt øverste for det har en afdæmpet udseende i modsætning til andre køretøjer på vejen. Dette køretøj oversvømmet af automobilmarked tidligt sidste år, 2005.

2006 Audi A4 er god at bruge til det har kapacitet til at transportere sin chauffør og passagerer gennem lange afstande endnu stadig give dem fremragende komfort. De konvertible sportssæder har en bred vifte af elektriske holdning justeringer. Der er også mulighed for at udnytte læderindtræk, lændestøtte og en justerbar låret støtte. Dette køretøj er helt stilfulde og har en meget sporty organ. Det holder en kofanger, der har store luft indsugningstragterne. Dens xenon forlygter har en titanium-farvet surround bag glasset. Og det indeholder også udvendige spejl maskinhusene, der er blevet leveret og sprøjtede med en aluminium finish. At se på 2006 Audi A4 bagtil, man kan finde ud af magt udstødning udstødningsrør på begge sider er dette ganske typisk for Audi S-modeller.

Langt fra at være blot et køretøj, der har netop fået en ny hud, 2006 Audi A4 Cabriolet sports ændrer andre end der. Dette køretøj har nu et betydeligt opgraderede suspension. Under sin hood ligge to nye direkte indsprøjtning benzinmotorer. Også, motoren har også fået nogle magt. Dette køretøj har nu kapacitet til at producere nogle 200 hestekræfter og omkring 207 pund-fødder af drejningsmoment.

Denne 2006 Audi A4 praler også om et nyt rat samt et nyt navigationssystem, selvom de fleste kritikere har fundet, at det ikke er, at bemærkelsesværdige så det ikke burde være noget at prale af.

Denne cabriolet fra Audi sport funktioner som tonede glas, magt spejle, der indeholder en defogger, en aluminium trim omkring dens sideruder, polycarbonat dækker for dens aerodynamiske ellipsoide halogen projektor forlygter, opvarmet forrude skive dyser, tåge lys for foran og bagtil, en blokeringsfrie bremsesystem med vaccump ower assist, Sideguard„¢ hoved beskyttelse airbags til forreste og bageste ombordværende, dual-fase og dual-tærskel airbag supplerende begrænsninger med beboer sensorer, front og bageste passagerer sikkerhedsseler, aktive driver og front passager nakkestøtter og en magt låsesystem med en sikkerhed låse funktion i tilfælde af at airbaggen udsender.

Som Audi holder producerer biler med innovative ændringer, fastholder Auto dele Deal sit forspring på produkt topkvalitet af sin kontinuerlig levering af top grade Audi reservedele. tilbyder en bred vifte af performance dele, reservedele, brugte reservedele og tilbehør. Dette online butik tilbyder nye og brugte Audi Autodele, der omfatter fendere, emhætter og radiatorer blandt noget andet. Audi ejere og entusiaster kan handle frit for Audi reservedele med Auto dele aftale sikrede hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation