Flyve fiskeri på havet

Mange mennesker passerer deres tid væk laver forskellige aktiviteter. Mens nogle ville foretrække sidder med ikke kan en god bog andre bare vente på weekend og helligdage at få deres hænder på deres fly fiskestænger og hovedet på ud til søen en hobby eller en tidligere tid er blot nogle af de aktiviteter, mænd gøre for at slappe af og tage en pause. Det bare så sker, at fly fiskeri er en af de mest afslappende og givende erfaringer der er.

Fluefiskeri i saltvand er en af de førende vækstområder, når det kommer til havfiskeri. Det startede i USA. Det er dog også blevet berømt i den britiske fiskeri scene hovedsageligt for bass fiskeri.

Saltvand fluefiskeri er stadig berømte i dag. Den spænding, som de fleste mennesker føler det er uforklarlige, fordi de mener, at der ikke er noget mere spændende end saltvand fluefiskeri.

Hvis du er ny til denne slags verden, er der nogle vigtige tips, som du kan bruge til at gøre dit fluefiskeri, lettere at gøre og mere vellykket. De er følgende:

• Få et gear, der er velegnet til saltvands fluefiskeri. Det ville også være nyttigt, hvis du har en flue stang og et hjul for dette eventyr. Hvis du allerede har ferskvands gear, er chancer det er lysere end den krævede stang for saltvand fluefiskeri. En lettere gear er ikke egnet til store flyve fiskeri spil.

• Har en dejlig 10 vægt-stang. Der er to grunde til hvorfor du skal bruge en tungere grej. Den første er, at du skal foretage en omfattende støbt med større fluer i blæsevejr. For det andet, det er fordi du bliver nødt til at frigive flyver straks når du allerede se en fisk. Af dette, vil saltvand fluefiskeri være lettere at gøre brug af en tunge tackle.

• Bruge penge til stangen. Når du skal bruge penge, skal du vælge stangen over rullen, fordi de er mere vigtige. Bare kigge efter billigere hjulene. Men der er også billige stænger, foreslås det, at du gå til den dyre, fordi billige stænger er tilbøjelige til at bøje når du forsøger at kaste.

• Køb en hjuls designet til saltvands fiskeri. Ren rullen efter brug. Havvand kan ruste mekanismen af rullen.

• Hvis bare du har råd til det, købe de bedste dyre højkvalitets fluer. Dette skyldes, at dyre fluer holder længere og giver et godt job end de billigere. Derudover, er det vigtigt, at du holder din fluer ren og klud det med en god dressing, hvis du ønsker dine fluer at gøre en god præstation.

• Fokus på din stang spidsen og flyve. Dette er en af de almindelige fejl for de fleste begyndere i saltvands fiskeri. De forstår ikke den lyn hastighed hvormed de fleste rovfisk handler om at ramme. Hver gang din flue løsne op til betyder stangen en mindre chance for at lykkes med fangsten.

• Altid opbevare spidsen af stangen i retning af vandet. På denne måde du er sikret koble en saltvand rovfisk. Reducere slacking din stang hvis det er muligt, således at alle dine forsøg til at tilslutte op vil være vellykket.

• Har vidunderlige fluer. Det burde ligne rejer, orme og andre små skabninger, saltvand. Husk at de fleste spil fisk spiser eller efterligner det altid. Der vil være tidspunkter, hvor fisken vil kun bide det.

Hvis du bare starter eller allerede en ekspert i saltvand fluefiskeri, Følg ovenstående tip. Prøv at gøre det dette om efteråret eller foråret sæson. Og du vil indse, at der vil være nogen tidsfordriv mere spændende end en saltvand fluefiskeri eventyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation