Vækst og kompatibilitet af PSP Downloads

Sony PSP, eller Play Station Portable, er den nyeste avancerede gadget downloade musik, film og spil. Lanceret først i Japan, derefter ind i USA og UK, den er udformet til den højeste standard med kvalitetsbilleder og lyd til PSP downloads. Det bærer på traditioner af konventionelle Play Station men appellerer til dem, der ligesom mobilitet af hånd holdt konsol.

Det ser ud til at alt, hvad der kan være formateret til PSP Downloads er at blive formateret som alle ønsker at komme om bord. Der er mange forretninger tilbyder PSP Downloads, nogle af dem gratis og ubegrænset adgang. Sony har sin egen web-portal, designet specielt til PSP, ligner en brugervenlig PSP grænseflade til at downloade trailere, friske indhold til spil og et udvalg af tapet.

Så hvad gør PSP Downloads har at tilbyde? Der er de bedst sælgende spil i alle genrer; Action, sport, skytter, rollespil og racing spil. Der er endda tegneserier til PSP Downloads. Du kan også få farvebilleder, film anhængere, fuld længde film og animation. Favorit TV-shows, herunder drama, sport, sæber og reality TV, har været formateret som PSP downloads. Musik videoer og sange kan også downloades og nogle blade tilbyde deres hele edition eller delvis indhold elektronisk. En fuld længde graphic novel er for nylig blevet tilføjet til PSP downloads. Så er der virkelig noget for enhver smag.

Sports nødder vil sætte pris på meddelelsen fra Sony og NBA, der gør video højdepunkter fra 2006 NBA All-Star begivenheder. Ingen tvivl om vil andre sportsgrene følge med deres versioner.

Der er trin for trin online tutorials til at følge, for nybegyndere til PSP downloads og masser af nyttige tips og oplysninger fra de voksende brugerfora. At få PSP bør downloads sejlene, som PSP er udviklet til at være kompatibelt med Windows, Macintosh og andre større operationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Navigation