En vis Grad Af Usikkerhed: Den Sidste Del Af Pakken Grund Af Byen Forfatterens Roman

jeg er klar over at der er andre måder at løfte en mur af dig selv, og mine ikke var måske den sikreste, men det var kreative, og det virkede. Bygningsreglementer normalt, at du har brug for mindst 1½” af rafter, der sidder på væggen-pladen. Picking up den rigtige stald byggematerialer er af afgørende betydning, når du er ved at bygge din udendørs opbevaring skur. Her er mit setup: jeg gennemgik, hvad jeg havde brug for at passe ind i skuret i dag, anses for et par ønsker for fremtiden, kiggede på mit budget, og kom op med den størrelse. Når du planlægger min stald, jeg besluttet, hvor vinduer og døre ville gå. Producenter er en glimrende kilde til likvideret lager.

Den billigere, at du er i stand til at købe dine produkter, jo mere overskud du er i stand til at gøre. Ved Vejen: Kørsel ned med familien og gøre denne ferie til en road trip til Coorg. Brug pladsen til at måle ned i slutningen lodline tykkelsen af instrumentbræt. Skær 90° vinkel for at danne spæret ende. Fra toppen af den vinkel måle spær længde, som bestemmes ved hjælp af formlen. Toenail spær til den øverste plade ved hjælp af 16d spiral eller ring negle. Brug 10d eller 16d negle til toenail spær på plads i den øverste plade. Søm hjælp 10d eller 16d negle, eller bruge Simpson Strong-Tie skruer designet til strukturelle parentes (mit ønske). Nail et spær på højderyggen bord, og derefter toenail det modsatte spær på plads. Skær alle komponenter til en truss, herunder gussets at holde det sammen. Samle spærfag bruger ½ ” krydsfiner gussets hjælp 6d spiral eller ring skaft negle.

ved Hjælp af framing-pladsen ved hældningen referencer for de stige over den løber på toppen af spær, måle fra lodlinie til den ønskede foranstaltning. 10½” så med stige og køre, der henvises til på pladsen mod undersiden af spær, lodlinje bør skærer uden af den lange arm på 10½”. Tegne en linje fra lodlinje til 12″ kør-mærket, og du har skåret linjer for birdsmouth. Brug af framing-pladsen tegne en lodlinje på tværs af planken ved at mærke; det skal være parallelle til toppen lodline.

Tegn en linje tværs over den planke, hvor ydersiden af den korte arm krydser planke. For en 3/12 hældning, og juster firkantede, så de uden for den korte side mod planken 1/2″ til 1″ i slutningen. For de fleste skure, mindre end 20 meter bred med en 3/12 gavl tag, 2×6 til 16 tommer centre arbejder, og det er med en 40-pund live belastning. Hvis din rafter længde er mindre end 5 meter, skal du bruge en 2×4 til 16 tommer centre. Den 4’x8′ lean-for eksempel kunne bruge 2×4 spær på 16″ – centre, da de er mindre end 5 meter lang. Du har nu et mønster for alle fælles spær. Skille ad, spaertræ.dk og bruge det mønster stykker til at lægge ud og skære alle komponenter for alle spær. Brug en indramning pladsen til at lægge det snit baseret på taghældningen. Tegne en anden parallel lodline at bruge pladsen.

If you loved this article therefore you would like to receive more info concerning spaertræ.dk kindly visit the website.

Navigation